Meteen naar de content

Betaal later met Klarna.

Over Ons


MyTrendy is opgericht voor jong en oud, iedereen kan bij ons terecht. Maar vooral voor mensen die altijd op zoek zijn naar de leukste, fijnste, beste maar vooral goedkoopste aanbiedingen. Jij bespaart op ieder product, altijd de laagste prijs!

"Een webshop met altijd de beste deals, dat is ..."

Toen we in 2016 merkten dat online shoppen steeds populairder werd begon ons grote avontuur. Het doel was destijds om een kleine online webshop op te richten met altijd de beste deals. Al snel gingen de eerste gadgets en kledingstukken over de toonbank. We merkten zoveelĀ enthousiasmeĀ vanuit onze klanten en kregen steeds meer vragen of we ons assortiment konden uitbreiden. Daar hoefden we natuurlijk niet lang over na te denken.

We hebben in relatief korte tijd eenĀ productbestandĀ opgebouwd van wel meer dan 200 producten, daar zijn we erg trots op. De producten voldoen aan het ware "MyTrendy Keurmerk". Alle producten worden gecontroleerd en getest door onze experts. We bieden niet alleen de goedkoopste producten, maar ook de beste.

De klant en de medewerker voorop!

Naast het groeiende assortiment is ook het team steeds weer groter geworden. Daar waar we met 2 medewerkers zijn begonnen, bestaat ons team nu uitĀ 10 medewerkers. Het grootste gedeelte van dit team is actief op de werkvloer en is vooral bezig met hetĀ pickenĀ van deĀ orders. Omdat we nog steeds groeien hebben we de ambitie om tegenĀ 2022Ā ons team uit te breiden totĀ 20Ā medewerkers.Ā 

ā€œEerlijke communicatie naar de klant is wat telt!ā€

We willen dat onze klanten ons waarderen en altijd bij ons terecht kunnen. Bij MyTrendy staat het belang van de klant voorop. Daarom vinden we het belangrijk om eerlijk en transparant te zijn in onze communicatie. Wij zorgen ervoor dat u alle informatie die u nodig heeft gemakkelijk kunt vinden. Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden op onze website? Dan kijken we er natuurlijk naar uit om met je mee te kijken! U kunt ons gemakkelijk een vraag stellen op onze contactpagina.

Is er een addertje onder het gras?

We snappen dat je denkt dat onze prijzen wel hƩƩl erg laag zijn, en ja dat is ook het geval! Omdat wij direct na jouw bestelling, de bestelling doorzetten bij onze leverancier kunnen wij besparen op verschillende kosten. Zo vermijden wij het werken met tussenpersonen, opslagkosten en het huren/kopen van een groot magazijnpand. Door deze redenen kunnen wij de goedoopste prijzen aanbieden die tot wel 80% onder de normale verkoopprijzen liggen.

Team Mytrendy

Kernwaarden MyTrendy

Transparant

We willen dat onze klanten ons waarderen en altijd bij ons terecht kunnen. Bij MyTrendy staat het belang van de klant voorop. Daarom zijn we altijd eerlijk en transparant in onze communicatie.

Betrouwbaarheid

Bij MyTrendy vinden we het belangrijk dat we onze afspraken nakomen. Dit verwachten wij namelijk ook van onze klanten. Daarnaast proberen wij altijd de juiste informatie te geven, naar ons team en naar de klant

Eigenwijs

De beste deals vinden is onze tweede natuur. Daarom laten we ons niet afschrikken als we de eerste keer nee te horen krijgen.Ā Kan het niet goedkoper? In ons woordenboek komt nee niet voor.Ā 

Flexibel

Bij ieder bedrijf zijn er momenten dat je moet afwijken van de bestaande procedure. Wij houden van onze regels maar zijn altijd in staat mee te denken met de klant als het moet. We vinden samen altijd de juiste oplossing.