FAQ


Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

De gemiddelde levertijd bedraagt 7 tot 21 werkdagen. Onze producten worden namelijk direct vanuit de leverancier naar jou verzonden. Door dit unieke businessmodel kunnen wij enorm besparen op opslag- en transportkosten en kunnen wij de producten tegen een lagere prijs aanbieden dan de concurrent en de verzendkosten voor eigen rekening nemen. We bieden ook enkele producten aan die een levertijd hebben van 3 tot 7 werkdagen, kijk goed in de productbeschrijving op welke dit van toepassing is.

De verwachte levertijd is voorbij, waar blijft mijn bestelling?

In 99% van de gevallen worden de bestellingen binnen de verwachte levertijd geleverd. Helaas kan het weleens voorkomen dat een bestelling in het leveringsproces vertraging oploopt. Je kan de status van je bestelling checken via de track je order pagina op de website.

Heb je 3 dagen na de verwachte levertijd nog niets ontvangen? Neem dan even contact met ons op.


Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten van de bestelling nemen wij voor eigen rekening en zijn dus GRATIS tenzij anders aangegeven.


Ik ben niet tevreden over mijn bestelling, kan ik het retourneren?

Ja. Je kunt iedere bestelling binnen 14 dagen aan ons retour sturen zonder opgaaf van reden. Neem hiervoor contact op via info@mytrendy.nl


Waar vind ik mijn Track en Trace code?

Op de "track je order"-pagina  kun je je e-mailadres invoeren om je pakketje te volgen.


Mijn Track en Trace geeft geen informatie aan, hoe kan dit?

Vanaf het moment dat je pakketje is aangekomen bij het postorder bedrijf is de Track en Trace informatie beschikbaar. Hou er rekening mee dat er enige vertraging tussen kan zitten.